Samsung Ship Automation System

 

De SSAS (Samsung Ship Automation System)-Pro en SSAS-Master zijn scheepsautomatiseringssystemen,  ontworpen door de Power & Control Systems Business Division van Samsung Heavy Industries. De uitstekende prestaties van de SSAS producten maakt het een systeem breed toepasbaar op alle mariene projecten van AMS (Alarm Monitoring System), ICMS (Integrated Control & Monitoring System) en PMS (Power Management System) van IAS (Integrated Automation System).

SSAS-Pro en SSAS-Master maken gebruik van de meest krachtige en geavanceerde software, bekend om hun prestaties en betrouwbaarheid. De zes fundamentele behoeften van de klant: betrouwbaarheid, functionaliteit, open architectuur, eenvoudig uit te breiden, gemakkelijke bediening en lage kosten worden allemaal aangeboden.

Bovendien maximaliseren ze de engineering performance door het verminderen van onderhoud aan schepen met als gevolg dat onze klant zijn concurrentievermogen sterk kan verbeteren. Deze systemen zijn reeds geplaatst op verschillende schepen zoals olie en gas tankers, bulk carrier, passagiers, container-en roro-schepen, reefers en andere speciale schepen, zoals LNGC, boorschepen, offshore platformen, FPSO / FSO en Cruises.