Scheepswand herstelling

Scheepsreparatie in de haven van Antwerpen

Gisterochtend vroeg een klant ons om één ​​van hun tankers in de haven van Antwerpen te inspecteren. Het schip had schade aan de scheepswand op het achterdek door contact met een steiger. In slechts een uur was ons team al boord in de haven van Antwerpen om de reparatie te bespreken met de kapitein en de class surveyor.

De class surveyor , de eigenaar en onze toezichthouder besloten tot om een tijdelijke scheepsreparatie uit te voeren vanwege dat het schip in droogdok ging gaan de volgende week. De noodzakelijke verdubbeling platen werden vervaardigd in onze werkplaats in de haven van Antwerpen en naast het schip vervoerd. De verdubbelings platen werden geïnstalleerd door onze mobiele reparatie team en volledig gelast.

Het schip kon weer varen slechts 30 uur nadat de eigenaar contact had opgenomen met ons. We bedanken de terminal en de havenautoriteiten , die het mogelijk maakte om het schip te herstellen zoals gepland  En natuurlijk , last but not least moeten we de bemanning, die onze mobiele reparatie ploeg een kleine “cadeau” gaf.