belzona herstelling

Belzona herstelling

Belzona ® 1111 (Super Metal) is een twee-componenten reparatie composiet op basis van keramische staal versterkt met een polymeer systeem. De volledig machineerbare Belzona biedt een kosteneffectieve oplossing voor een breed gamma aan algemene machinebouw reparaties.
Dus ook voor de maritieme sector zoals we het zullen gebruiken op één van de schepen van onze partner.

Vanwege dat het schip in droogdok moet binnen 6 maanden, heeftt onze partner liever een tijdelijke reparatie. Dit is waarom Belzona de oplossing voor deze job. Kostenbesparend, reduceert downtime etc …!

Foto’s te vinden na de reparatie!

UPDATE 29/2/2012: Na een grondige inspectie aan boord van het schip, hebben we opgemerkt dat Belzona niet nodig was.

UPDATE 5/3/2012: De eigenaar heeft op 29/2/2012 meegedeeld dat ze liever verder gaan met een tijdelijke reparatie.
Een boegschroef reparatie, daarvoor werd een specialist van ons zo snel mogelijk overgevlogen. Voor een succesvolle reparatie hebben we deze uitgevoerd onder toezicht van een specialist.
Sinds de specialist moest komen uit Noorwegen, besloten we met alle betrokken partijen om alles zo veel mogelijk voor te bereiden, om kostbare tijd te besparen.
Zodra de specialist was aangekomen, kon hij een snel overzicht over de situatie krijgen als gevolg van de voorbereidingen.
Binnen 3-4 dagen was het schip klaar om te varen.

We moeten de specialist bedanken voor zijn flexibiliteit en onze partner voor het vertrouwen dat zij hebben getoond in ons bedrijf.